Топ 3 традиційних українських десертів
Про традиційні українські страви знають усі, але в нас чимало й найсмачніших десертів
В українській традиційній кухні багато популярних страв, які часто подають у ресторанах та готують удома. Вони розійшлися по всьому світу і стали свого роду "амбасадорами" національної української їжі. Напевно, не так багато людей на землі, які не чули про вареники чи борщ.
Полтавські вергуни
Домашня страва, яку спочатку готували на кислому молоці. Але на кефірі їх готувати простіше, адже кисле молоко в місті купити нелегко.
Львівський сирник
Один із класичних рецептів, який став популярним у кафе та кав'ярнях, але легко готується і вдома.
Соложеник із яблуками
У якому регіоні України вигадано цю страву — невідомо. Адже яблука ростуть скрізь. Але те, що він готується просто та швидко, — це правда. Традиційно його готували на Великдень. У рецепті — яблука, але його можна готувати з вишнею.
Комментарии
Отправить комментарий